Køberrådgivning af større både

Står du og vil til at købe en ny båd? Måske det skal være en af de lidt større? Der kan være mange elementer at holde styr på og kigge efter, når man skal lave så stor en investering. Det er her, vi kommer ind i billedet.

Vi er specialister, når det kommer til at rådgive købere af store både. Vi holder styr på formalia og sørger for, vi får kigget båden efter i sømmene. Så er du garanteret, at du ikke køber katten i sækken. Vi er altid klar på at tage en uforpligtende snak om køberrådgivning samt dine behov og ønsker for din fremtidige båd.

Kontakt os allerede i dag – så hjælper vi dig søsætte dine drømme.

Vi er specialister i køb af både som

Sejlbåde

Motorbåde

Motorsejlere

Super Yachts

Classic Yeachts

Vi er specialister i køb af både som

Sejlbåde

Motorbåde

Motorsejlere

Super Yachts

Classic Yeachts

Undgå en synkende skude, inden du køber

Er du på udkig efter en brugt båd? Det kan være fantastisk underholdende at gå på jagt efter ens drømmebåd, men det kan også være ret så overvældende. Især når det kommer kommer til brugte både, som kan være forbundet med stor usikkerhed.
 
En båd er som sagt en investering og ligesom med andre gode investeringer, er det vigtigt at have styr på detaljerne i handlen. Skal du for eksempel til at i gang med dit første bådkøb, er der sikkert mange ukendte aspekter i forhold til det, man bør holde et vågent øje med, når du køber brugt båd. Det kan være fra standen og båden til aftaler lavet i handlen med sælgeren, men som dine specialister sætter vi os ind i alle aspekter af købsrejsen, når du vil investere i din drømmebåd

Vælger du selv at købe brugt båd, har vi nogle gode råd til dig:

Vi er DIN rådgiver hele vejen!

Vi efterlader dig ikke stående på kajen – vi er nemlig din rådgiver hele vejen igennem, når du vil købe en ny og stor båd. På den måde fungerer vi som din sparringspartner, så du altid har en, du kan gå til og spørge om rådgivning hos, når du er i tvivl om dit næste skridt – Så hjælper vi dig sikkert i havn. Du er altid velkommen til at booke en uforpligtende snak med os, så vi sammen finder drømmebåden til dig.