Om Husbåd Mægleren

Husbåd formidling mellem sælger og køber

Husbåd Mægleren er en uvildig mægler ved køb eller salg af husbåd. Husbåd Mægleren har kontor i Aalborg og København, og har i mange år beskæftiget sig med køb og salg af specielt husbåde.

Husbåd Mægleren drives af Kenneth, der har livslang erfaring med at sejle og bo på vandet. Når man vælger at bo på vandet er der mange andre ting man skal være opmærksom på, end der eksempelvis er ved køb af en villa. Uanset situationen er der en god chance for at Kenneth har oplevet det før, og har erfaring og viden med at løse et eventuelt problem.

Vi er praktisk orienteret, og Kenneth kender havet. Med både erfaring og certifikat til at sejle, betyder det at Kenneth kan hjælpe dig i alle faser af dit bådkøb.

Hos Husbåd Mægleren er vi specialister i husbåde. Vi har gennem årene opbygget stor erfaring. Vi kender langt de fleste danske husbåde, havnepladser og hvordan det er at leve på vandet.

Når du vil sælge husbåd

Benyt Husbåd Mægleren når du har en husbåd til salg:

  • Skal du have din husbåd solgt, så er vi den rette mægler. Vi har stor erfaring med markedet. Vi er til stede i København og Aalborg, ligesom vi ofte besøger havne og husbåde rundt omkring i Danmark. 
  • Vi har et stort køberkartotek som vi aktivere i forbindelse med at vi sætter en båd til salg. Ligesom vi har kontakter i Norge, Sverige og Tyskland, hvor vi afsøger salgsmulighederne.
  • Vi har stort kendskab til prisniveauet, og laver fornødne tekniske gennemgange af skibet.
  • Vi markedsfører en husbåd til salg via vore store tilstedeværelse på de sociale medier, og laver såvel lokal annoncering som online annoncering

Læs mere om vores Salgs mægler funktion her.

Når du vil købe

Benyt Husbåd Mægleren når du har en båd du gerne vil købe:

  • Skal du købe en husbåd eller et større skib, gennemgår vi den gerne for dig og hjælper med at vurdere stand og eventuelt behov for renovering.
  • Vi kan være behjælpelige med forhandlinger så du får en tryg og god totaløkonomi mange år frem i tiden.
  • Vi kan hjælpe med at sejle din nye husbåd til den nye plads, eller måske flytte det du ikke anvender længere.

Læs mere om vores køberrådgivning her.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om hvordan du kan udleve din drøm om at leve på vandet.

Følg os gerne på Facebook, hvor der løbende kommer nye husbåde til salg.