Køb af husbåd – Gammel

Din vej til drømmen på vandet – køb af husbåd

Husbåd Mægleren er en uvildig rådgiver for dig der overvejer at købe husbåd eller skib. 

Som køber af en husbåd kan der være mange faldgruber. Måske du er i tvivl om skibets stand? Om renoverings omfang? Hvad det koster at vedligeholde? Om prisen er rigtig?

Husbåd Mægleren er en uvildig rådgiver hvor vi stiller vores store ekspertise og kompetence til rådighed, og tilbyder at rådgive køber i en handel omkring en husbåd eller et skib.

Vi tilbyder at være, dig som køber, behjælpelig med en grundig teknisk gennemgang af båden og en professionel pris vurdering. Ligesom vi gerne assistere med selve handlen og papirarbejdet.

Vi har et stort kendskab til husbåd markedet i hele Danmark, kendskab til havnepladser, priser og vedligeholdelsesomkostninger. 

Køb af husbåd

Køberrådgivning

Lader du os være din køberrådgiver, er vi din garant for specialistviden og stort markedskendskab. Uanset om det er første gang du køber en husbåd, eller du handler igen, vil vi anbefale at du gør brug af køber rådgivning, så du er sikret mod uforudsete overraskelser.

Hos Husbåd Mægleren er vi der for dig, når du skal købe en nye husbåd. Som køber af en husbåd, køber du ikke bare en båd. Du køber et hjem der skal danne rammen om dig og din familie i mange år fremover.

Når du vælger at benytte Husbåd Mægleren som køberrådgiver får du:

  • Kompetent rådgivning
  • Specialistviden om husbåde og skibe
  • Realistisk prisvurdering på den husbåd du ønsker at købe
  • Professionel udarbejdet teknisk rapport
  • Mulighed for rådgivning i forhold til havnepladser, både, vedligehold og finansiering
  • Seriøs og fortrolig samarbejde

Vi tilbyder som en ekstra service også hjælp til bugsering til værft eller din nye havneplads.

Køb og salg af husbåde

Ved Husbåd Mægleren er vi specialister i køb og salg af husbåde. Med vores mange års erfaring har vi set og oplevet lidt af hvert. Den viden stiller vi som køberrådgiver til rådighed i et samarbejde.

Hos Husbåd Mægleren er vores vigtigste opgave at være der for dig, når du skal købe din drøm på havet. En mægler, der kender alle hjørner af markedet, og som forstår præcis, hvad det vil sige at købe en husbåd.

Vi tilbyder også salg og formidling af husbåde. Så overvejer du at sælge din husbåd laver vi gerne en salgsvurdering. Læs mere om salg af husbåd her.

Følg os gerne på Facebook, hvor der løbende kommer nye husbåde til salg.