Husbåd Mægleren sikrer dig et trygt salg af
din båd

Findes drømmen på vandet? Det mener vi! Hos Husbåd Mægleren formidler vi salg af både og skibe i hele Danmark.

Salg af båd

Vi har mange års erfaring med vurdering af den rette pris for din båd. Vi har et stort køberkartotek som vi aktiverer når du sætter en båd til salg hos os. Og vi markedsfører naturligvis den udbudte bådonline.

Køb trygt båd hos os

De både vi har til salg, har vi et indgående kendskab til. Med vores store markedskendskab er du sikker på at den båd du køber er prisat rigtigt. Vi er behjælpelig med bugsering og sejlads til den havneplads du ønsker.

En sikker handel

Du skal have ro i maven, når du køber en båd. Derfor sikrer vi dig altid en sikker handel. Vi vægter nemlig gennemsigtighed højt, og med vores mange års erfaring kan du føle dig helt tryg.

Se vores både til salg

Køb og salg af båd

Husbåd Mægleren er en uvildig formidler mellem sælger og køber af båd.

Vi har gjort salg af båd nemt og ukompliceret, og tilbyder sælger en grundig teknisk gennemgang af båden og en professionel salgsvurdering. Med baggrund i vores specialviden om både og markedet i hele Danmark, kommer vi med en pris idé. 

Når en båd sættes til salg gør vi aktiv brug af vores store netværk og gode kontakter i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland. Ligesom Husbåd Mægleren har et stort lokalt kendskab i havnene og et stort køberkartotek.

Salg af din båd

Lader du os tage hånd om dit bådsalg, er du sikret én af markedets bedste salgs indsatser. Vi benytter aktivt markedsføring på de sociale medier med både opslag og annoncering.

Vi gør din husbåd synlig online, og vi er til stede i de rette kredse, der leder efter den helt rigtige båd for dem.

Når du sætter din båd til salg hos Husbåd Mægleren, får du:

Sælg gennem en markeds specialist

Ved Husbåd Mægleren er vi dedikerede til at handle med både. Det er vores niche. Vi sælger ikke villaer eller lejligheder. Men er vi eksperter i salg af både. Det gør os til en af Danmarks mest kompetente mæglere for de, der gerne vil have frihed på vandet.

Hos Husbåd Mægleren er vores vigtigste opgave at være der for dig, når du skal sælge eller skifte din båd og har behov for en dygtig, engageret mægler. En mægler, der kender alle hjørner af markedet, og som forstår præcis, hvad der skal til for en tryg handel mellem sælger og køber.

Følg os gerne på Facebook, hvor der løbende kommer nye både til salg.

Husbåd Mægleren sikrer dig et trygt salg af
din båd

Findes drømmen på vandet? Det mener vi! Hos Husbåd Mægleren formidler vi salg af både og skibe i hele Danmark.