Slæbebåd

At sejle er en fantastisk oplevelse, men nogle gange kan naturens kræfter udfordre selv den mest erfarne sejler.  Hvis du er uheldig at grundstøde,  have havari eller har brug for bugsering, er det afgørende at få hurtig og kvalificeret hjælp. Vores slæbebåde er bemandet med erfarent personale, der kan hjælpe i enhver situation hvor du har brug for slæbebåd.

At få hjælp til din båd  er ikke kompliceret.  Vi sikrer, at din båd trækkes sikkert  uden at påføre yderligere skader. Vores mål er at gøre processen så nem for dig som muligt.

Hos Husbådmægleren har vi egne slæbebåde, der både kan klare fritrækning, slæb og bugsering. Ingen opgave er for lille, og ingen opgave for stor.

Se vores video om bugsering og slæb af båd

Afspil video om Grundstødning båd
Slæbebåd

Bugsering af båd

Vores besætning består af erfarne fagfolk, der forstår vandets dynamik og udfordringerne ved bugsering. Med vores ekspertise og specialudstyr er vi rustede til at håndtere enhver situation er kræver en slæbebåd. 

Vi bugsere både i hele Danmark, og har forskellige størrelser slæbebåde.

Bjærgning af båd

Sejlads er som en dans mellem din båd, havet og vejret.

Indimellem kan uventede udfordringer opstå, og din båd kan ende med at have brug for hjælp. Det er her, vores bjærgningstjeneste træder ind for at sikre, at dine maritime eventyr forbliver ubesværede.

Kontakt os hvis du har behov for bjærgning af båd. Vi har ekspertise på til lands og til havs i forhold til bjærgning af båd.

Bjærgning af båd
Havareret båd

Havareret båd

Havet er en uendelig kilde til eventyr, men nogle gange kan det udfordre selv den mest erfarne sejler.

Er du så uheldig at din båd står havareret,  er vi behjælpelige med hurtig og problemfri assistance.

Vi kan håndtere de fleste situationer omkring havari, og hjælper din båd sikkert tilbage i havn eller på værft.

Slæbning af båd

Vi tilbyder pålidelig og rettidig slæbning af båd.

Uanset om din båd skal fra havn til værft, – du har købt en båd der skal til en havn nærmere dig, eller du ønsker at skifte havn er Husbådsmægleren din sikre garant for at din båd når sin destination sikkert og problemfrit. 

Slæbning af båd